FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord gaat toch niet op trainingskamp in Spanje

Feyenoord zou morgen afreizen naar Spanje voor een trainingskamp maar dit gaat net door. De club kampt me teveel coronabesmettingen.

De Telegraaf bericht: “De spelers en stafleden bij wie corona is geconstateerd, zitten inmiddels in isolatie. De club acht het niet verantwoord om met de overige spelers en staf af te reizen naar Zuid-Spanje vanwege het risico op nog meer bestemmingen met mogelijk ook nog eens quarantaineplicht tot gevolg.”

“Spelers en staf zouden maandag afreizen naar de Spaanse stad Jerez om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft”, voegt het dagblad daaraan toe. “Vanaf dinsdag tot en met vrijdag zouden er meerdere trainingen worden afgewerkt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *