FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord breekt verhuur vroegtijdig af van aanvaller’

Feyenoord haalt de aanvaller Christian Conteh terug van het Duitse SV Sandhausen. Hij kwam bij die club maar sporadisch in actie en de Rotterdammers willen hem nu verhuren aan een andere club.

Feyenoord krijgt Conteh nu terug, melden 1908 en Transfermarkt. De in Hamburg geboren vleugelspeler (22) speelde in Sandhausen slechts 69 minuten, uitgesmeerd over vier wedstrijden. Daarin wist Conteh wel één assist af te leveren, maar scoren deed hij niet. Daarbij moet worden gezegd dat Conteh regelmatig geblesseerd en soms ziek was.

Feyenoord gaat in januari een nieuwe club zoeken voor Conteh. Volgens het goed ingevoerde 1908 moet de aanvaller worden ondergebracht bij een Nederlandse club. Conteh heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2024. Hij speelde in de Eredivisie slechts twee wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *