FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord stuurt aanvaller naar FC Dordrecht

Feyenoord verhuurd de aanvaller Christian Conteh aan FC Dordrecht. Hij keerde onlangs terug van het Duitse SV Sandhausen waar hij amper aan de bak kwam.

Op de officiële clubsite schrijft de huidige nummer drie van de Eredivisie: “Christian Conteh (22) wordt voor de rest van dit seizoen verhuurd aan FC Dordrecht. De buitenspeler keert terug van SV Sandhausen om de komende maanden in de Keuken Kampioen Divisie zijn wedstrijden te kunnen spelen. Conteh heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2024.”

“De aanvaller van Duits-Ghanese origine kwam in de zomer van 2020 over van 1. FC Sankt Pauli uit Hamburg”, vervolgt Feyenoord. “In het afgelopen half jaar kwam hij vier duels in actie voor de Duitse 2. Bundesliga-club.”

Technisch directeur Frank Arnesen reageert: “Deze verhuurperiode heeft voor alle partijen niet uitgepakt zoals gehoopt, vandaar dat we er nu voor kiezen om Christian het seizoen af te laten maken bij FC Dordrecht. Een club waar we in het recente verleden al vaker spelers met succes op huurbasis naartoe hebben laten gaan.”

“Christian is nog jong en we geloven in zijn potentie”, gaat de Deense beleidsbepaler verder. “Voor hem is het belangrijk om langere tijd fit te blijven en wedstrijden te gaan spelen. Bij FC Dordrecht kan dit en hebben we hem ook nog eens dicht bij ons in de buurt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *