FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mohamed Ihattaren ‘tijdje terug’ aangeboden aan Feyenoord’

Mohamed Ihattaren zou enige tijd geleden aangeboden bij Feyenoord maar de club was niet geinteresseerd in hem. Dit weet het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt te melden.

Het verhaal is bekend: Ihattaren vertrok in de zomer bij PSV en ging naar Juventus, dat hem meteen weer verhuurde aan Sampdoria. Daar wist Ihattaren echter niet te aarden, waarna hij terugkeerde naar Nederland. Juventus zou inmiddels in gesprek zijn met Sampdoria, maar het lijkt uitgesloten dat Ihattaren terugkeert in Genoa.

Feyenoord Transfermarkt meldt dat Ihattaren ‘een tijdje terug’ is aangeboden bij Feyenoord, maar de club had geen interesse in de diensten van de middenvelder. Intussen lijkt een terugkeer naar de Eredivisie ook niet meer uitgesloten. Zo meldde Voetbal International donderdag al dat de naam van Ihattaren ook gevallen zou zijn bij FC Utrecht. ‘Mensen binnen en rondom de club bezweerden begin deze week dat er (nog) niks speelt. Dat kan snel gaan bij Ihattaren.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *