FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Luis Sinisterra moet Insigne gaan opvolgen bij Napoli’

De Italiaanse grootmacht Napoli heeft Luis Sinisterra in het vizier als nieuwe versterking op de flanken. Hij moet de opvolger worden van Lorenzo Insigne die gaat vertrekken naar de MLS.

De club uit Napels is daarom druk bezig om een vervanger aan te trekken voor de geroutineerde linksbuiten. De naam van Éverton Soarez (Benfica) circuleert, maar sportief directeur Cristiano Giuntoli kijkt ook naar andere opties.

Il Roma heeft vernomen dat Sinisterra zich in de kijker heeft gespeeld bij Napoli. De Colombiaanse vleugelaanvaller produceerde dit seizoen veertien goals en zeven assists in 28 officiële wedstrijden voor Feyenoord. Daarmee is zijn marktwaarde opgelopen naar zestien miljoen euro.

Feyenoord zal vrijwel zeker op méér dan de zestien miljoen azen. Zijn verbintenis loopt medio 2024 af, waardoor de Rotterdamse club voor de jackpot kan gaan. Er zijn bovendien meer clubs in de race, waaronder het eerder genoemde Sassuolo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *