FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord versterkt zich met middenvelder Cole Basset

Feyenoord heeft zich versterkt met middenvelder Cole Basset. Hij wordt voor 1,5 jaar gehuurd van het Amerikaanse Colorado Rapids. De Rotterdammers hebben tevens een optie tot koop op hem weten af te dwingen.

Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher namens Voetbal International, is er zeker van dat het talent naar de club komt. Hij berichtte vrijdagochtend over de interesse in het toptalent en schreef niet veel later op de website van het voetbalmedium dat er een akkoord is bereikt. Bassett zal zich komende woensdag in Rotterdam melden.

Bassett is een twintigjarige, tweebenige middenvelder die momenteel onder contract staat bij Colorado Rapids, afgelopen seizoen de nummer één van de zogeheten Western Conference van de MLS. De Amerikaan maakte in de laatste wedstrijd van de Verenigde Staten tegen Bosnië-Herzegovina zijn debuut, waarin hij ook nog eens het enige doelpunt maakte. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op zes miljoen euro.

Feyenoord is al enige tijd op zoek naar een versterking voor het middenveld. Het leek dicht bij de komst van Joey Veerman, maar zag PSV hem wegkapen. Riechedly Bazoer leek daarna het voornaamste target, maar ook daar kon vrijdag definitief een streep doorheen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *