FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Riechedly Bazoer: ‘Denk niet deze transferperiode nog te vertrekken’

Riechedly Bazoer denkt niet deze transferperiode nog te vertrekken bij Vitesse. Dit zei hij na de wedstrijd tegen Feyenoord tegenover ESPN.

“Ik denk het niet. Er is met Feyenoord contact geweest, maar op dit moment is het stil”, aldus Bazoer. “Ik heb ook al heel vaak aangegeven dat ik het heel goed naar mijn zin heb bij Vitesse. Het is geen straf om hier te blijven.”

Bazoer gaat er dan ook vanuit dat hij het seizoen gewoon af zal gaan maken bij Vitesse. “Ik voel me hier goed en heb ook een goede band met de trainer en mijn teamgenoten. Ik denk dat ik het seizoen bij Vitesse afmaak”, zo gaf hij aan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.