FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sassuolo in gesprek met Feyenoord over Orkun Kokcu’

Het Italiaanse Sassuolo wil Orkun Kokcu overnemen van Feyenoord. Er zouden zelfs al onderhandelingen plaatsvinden om de middenvelder los te weken. Enkele weken geleden werd Sassuolo nog gelinkt aan Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra. De Colombiaan verdween ogenschijnlijk snel weer uit het zicht, maar mogelijk vertrekt zijn teamgenoot Kökcü wel naar de Italiaanse club. Volgens Tuttomercatoweb zijn er zelfs al onderhandelingen gaande.

Kökcü heeft een huidige marktwaarde van veertien miljoen euro. Zijn verbintenis bij Feyenoord loopt medio 2025 af, waardoor de Rotterdammers de hoofdprijs kunnen vragen. Het is niet bekend hoe hoog de vraagprijs van de Eredivisie-club is.

De naam van Kökcü is al veel vaker gelinkt aan buitenlandse clubs. Ook topclubs werden ter sprake gebracht, maar vooralsnog speelt de Turks international voor Feyenoord. Overigens zou Sassuolo hem bij voorkeur per direct willen inlijven, iets wat de Rotterdammers vermoedelijk niet zien zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *