FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord – Vitesse 6-2, vier goals van Cyriel Dessers

Feyenoord heeft vandaag een oefenwedstrijd tegen Vitesse met 6-2 weten te winnen. Spits Cyriel Dessers was goed voor maar liefst vier treffers. De Gelderlander doet verslag:

“De openingsfase op sportcomplex Varkenoord was zeer attractief. Binnen elf minuten werd er vier keer gescoord. Feyenoord kwam op 2-0 door Patrik Walemark, die officieus debuteerde, en Cyriel Dessers. Vitesse trok de stand razendsnel gelijk via Nikolai Baden Frederiksen en Adrian Grbic.”

Maar nog vóór rust sloegen Dessers en Wahlemark opnieuw toe, na de theepauze bouwde Dessers de score nog verder uit tot 6-2. “Vitesse speelde met veel reserves. Zo ontbraken onder anderen Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi. Feyenoord trad wel met veel basisspelers aan. Bij Vitesse deed Loïs Openda alleen de tweede helft mee. Hij krijgt vrijdag te horen of de tuchtcommissie van de KNVB zijn schorsing van drie duels handhaaft naar aanleiding van zijn rode kaart tegen FC Groningen”, aldus de krant tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *