FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Phillippe Sandler overnemen van Man City’

Feyenoord heeft in de zoektocht naar een nieuwe mandekker haar oog laten vallen op Phillipe Sandler. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Het is niet bekend of Feyenoord de voormalig speler van PEC Zwolle wil huren of definitief van Manchester City wil overnemen. Sandler kwam de afgelopen maanden uit voor Troyes. De uitleenbeurt werd deze week beëindigd nadat de verdediger nauwelijks aan spelen toekwam bij de huidige nummer zestien van de Ligue 1. Sandler speelde slechts twee wedstrijden in de Franse competitie.

Feyenoord wil zich verdedigend versterken en ziet Sandler als een geschikte kandidaat om de vacature in te vullen. Mocht de verdediger worden aangetrokken, dan is de kans groot dat Ramon Hendriks De Kuip verlaat. De twintigjarige verdediger krijgt weinig speeltijd van trainer Arne Slot en werd vorig seizoen al eens uitgeleend. Toen kwam hij op huurbasis uit voor NAC Breda.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *