FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Oorlog tussen Stefan de Vrij en zaakwaarnemersbureau SEG

Stefan de Vrij ligt al een geruime tijd in de clinch met het zaakwaarnemersbureau SEG. De mandekker van Inter Milan wil geld zien van het makelaarskantoor, maar dat willen zij op hun beurt ook.

Bij de overstap van De Vrij van SS Lazio naar de Nerazzurri ging het ‘mis’. De international van het Nederlands elftal kreeg geen tekengeld, maar SEG streek 7,5 miljoen euro op. In de kleedkamer van het Giuseppe Meazza werd de verdediger gewezen op dit opmerkelijke feitje.

Het balletje kwam aan het rollen en SEG kwam onder vuur te liggen. Memphis Depay besloot zijn management bijvoorbeeld de rug toe te keren. Het Algemeen Dagblad schrijft op zaterdag: “Memphis, jarenlang begeleid door SEG-man Kees Ploegsma junior, stond al maanden op het punt om transfervrij bij Barcelona te tekenen na zijn periode bij Olympique Lyon. Die deal was feitelijk al helemaal voorbereid door SEG, maar kort voor het tekenen van de contracten vertrok Memphis bij het kantoor…”

De kwestie ligt nog láng niet achter ons: “SEG zegt inmiddels een tegenclaim voor te bereiden tegen De Vrij. Het bedrijf beweert vele miljoenen te hebben misgelopen door de beschuldigingen van de voetballer, als direct gevolg van alle negatieve publiciteit. Sinds ‘de zaak-De Vrij’ ontstond er in de voetbalwereld volop beweging onder spelers en zaakwaarnemers, die spreekwoordelijk bloed roken toen SEG – veelal beschouwd als een machtige en soms ook hooghartige speler in de business – slecht in het nieuws kwam.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *