FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Heracles Almelo contracteert Samuel Armenteros

Samuel Armenteros keert terug bij Heracles Almelo. Hij heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen met een optie voor nog een jaar.

Op de clubwebsite laar Armenteros weten: “Ik wil graag alle fans van Heracles Almelo laten weten dat ik weer thuis kom. Ik heb er superveel zin in om weer te kunnen en mogen voetballen. Ik kan niet wachten om voor een vol Erve Asito te spelen. Tot snel!”

Technisch directeur Tim Gilissen is blij met de comeback van Armenteros. “We hebben regelmatig contact met oud-spelers van de club, zo ook met Samuel. Hij heeft het afgelopen half jaar niet gespeeld, maar wil graag weer voetballen. Hij kent de club goed en wij weten wat hij in zijn mars heeft. Hij gaat samen met de staf aan de slag om zo snel mogelijk wedstrijdfit te worden.”

Armenteros kwam in 2009 voor het eerst naar Heracles, dat hem ophaalde bij Heerenveen. In zijn eerste periode kwam hij tot 109 wedstrijden (32 doelpunten). Via Anderlecht, Feyenoord, Willem II en FK Qarabag keeerde hij in het seizoen 2016-2017 al voor de eerste keer terug in Almelo (21 goals in 32 officiële duels). Nadien kwam hij uit voor Benevento Calcio, Portland Timbers, FC Crotone en Fujairah SC.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *