FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Binnenkort praat ik met Feyenoord over mijn eigen aflopende contract’

Frank Arnesen gaat binnenkort met de leiding van Feyenoord in gesprek over zijn aflopende contract bij de Rotterdammers. Dit geeft de Deen aan in een gesprek met Voetbal International.

“In eerste instantie wilden we dat doen tijdens het trainingskamp in Spanje, maar dat ging niet door vanwege coronabesmettingen in de spelersgroep”, aldus Arnesen. “Vervolgens testte Toon van Bodegom positief in Los Angeles, hij moest daar tien dagen blijven en tenslotte zaten we midden in de transferwindow en hadden we eigenlijk andere zaken die voorrang verdienden. Maar nu is alles achter de rug en gaan we praten.”

Wat betreft de technisch directeur hoeft het gesprek niet lang te gaan duren. “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Feyenoord”, zo geeft hij aan. “Tegelijkertijd moeten we nog wel een aantal dingen bespreken, zoals financiële afspraken in het oude contract. Daarnaast moeten we nog evalueren. Wat ging er goed, zijn er zaken misschien niet goed gegaan? De club zal er vast ook een mening over hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *