FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord greep bijna naast Jorrit Hendrix

Feyenoord versterkte zich deze winter met Jorrit Hendrix maar het had weinig gescheeld of hij had naar de Verenigde Staten verhuist. Dit weet zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen te melden.

De Rotterdammers waren in de winterstop voornemens om een aantal nieuwe middenvelders aan de selectie toe te voegen. Waar het clubbestuur allereerst probeerde om Joey Veerman binnen te halen, schakelde het na het mislukken van de transfer direct door naar Jorrit Hendrix. Die transfer bleek een stuk realistischer te zijn.

Feyenoord had echter geen weet van het feit dat de club net op tijd was. Er lag namelijk een ander aanbod op zijn bureau. ”Twee dagen vóór Feyenoord had Salt Lake City FC nog voor hem gebeld”, blikt zaakwaarnemer Van Kooperen terug in gesprek met Voetbal International. “Ook heel mooi, maar Jorrit zei: ‘Ik wil niet dat mijn kinderen wéér aan een heel ander land moeten wennen.'”

De 26-jarige middenvelder komt voor anderhalf jaar op huurbasis over van Spartak Moskou. Feyenoord heeft daarnaast een optie om hem definitief vast te leggen wanneer de samenwerking van beide kanten bevalt, waardoor de kans aanzienlijk lijkt dat Hendrix de komende jaren in de clubkleuren van Feyenoord is te bewonderen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *