FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu kan Feyenoord een flinke zak geld opleveren’

Orkun Kokcu is de laatste weken flink op stoom geraakt bij Feyenoord en dat is ook de heren van Studio Voetbal opgevallen. Ze zien in hem een speler met serieuze mogelijkheden.

“Ik vond hem echt goed spelen. Het is een geweldige actie en hij heeft wat geluk in de afwerking, maar dat is waar hij moet komen. Als je daar niet bent, krijg je de bal niet voor je voeten”, opent oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk. “Als middenvelder bij Feyenoord moet je cijfers kunnen overleggen. Doelpunten en assists. Dat gaat hartstikke goed.”

“Hij is vrij compleet: hij kan het spel verleggen, maar ook iets creatiefs in de kleine ruimte door met een actie iets te creëren”, vervolgt Ibrahim Afellay. “Nu gaat hij bepalen of hij dit vast kan houden, want dan kan hij stappen zetten. Deze jongen heeft wel mogelijkheden. Het enige is dat hij zichzelf af en toe uit de wedstrijd speelt, door slordige balverlies te lijden. Als hij dat uit zijn spel haalt, heeft hij écht veel transferwaarde voor Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *