FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu wil Feyenoord de zilvervloot laten opleveren’

Orkun Kokcu lijkt deze zomer een mooie transfer te gaan maken. wordt gelinkt aan onder meer Chelsea, Arsenal en Leeds United. Op ESPN wordt hij gevraagd naar die situatie.

“Ik weet dat de club er financieel niet heel goed voorstaat, dus het liefst wil ik op het juiste moment een mooie transfersom voor de club opleveren. Hoe dat verder gaat, weet ik nog niet.” “We moeten kijken hoe het gaat lopen, dat weet ik nu nog niet. Komende zomer is er een nieuwe transferperiode en als het dan niet gebeurt, blijf ik hier met alle liefde nog een jaar. Of hoe lang het dan ook nog zou moge zijn”, aldus Kökçü tot slot.

Mikel Arteta zou zelfs ‘geobscedeerd’ zijn van Kökçü. De Spanjaard zou bijzonder gecharmeerd zijn van allrounder Kökçü, die niet alleen in zijn passing erg sterk is, maar dit seizoen ook steeds meer ballen veroverd én meer goals begint te maken. Dat spreekt Arteta dus naar verluidt heel erg aan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *