FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-winger: ‘Mooiste goal die ik ooit heb gemaakt’

Alireza Jahanbakhsh pakte vanmiddag flink uit bij Feyenoord door een fraaie goal te maken van afstand. Met zijn kanonskogel zorgde hij voor de 3-1 eindstand tegen SC Cambuur.

“Ik heb hem vier of vijf keer teruggezien, denk ik”, lacht de rechtsbuiten na afloop bij ESPN. “Hij is niet slecht, hè. In de eerste helft probeerde ik het al een paar keer, maar toen lukte het niet. Toen ik de bal van Sini (Luis Sinisterra, red.) kreeg, dacht ik: naar binnen gaan en gewoon proberen. Ik denk dat het een goede goal was.”

Sinisterra maakte tegen Cambuur ook een fraaie goal, zag Jahanbakhsh. De international vindt echter dat zijn goal niet onderdoet voor die van de Colombiaan. “Na de goal van Sini dacht ik: wauw, dat wordt misschien het doelpunt van het jaar. Dit was echter de mooiste goal die ik ooit heb gemaakt, denk ik. Die goal van Sini was ook echt mooi, ik vond ze even mooi.”

Jahanbakhsh is blij met zijn vertoonde spel tegen Cambuur. “Ik vond mezelf goed. Ik probeerde belangrijk te zijn in de wedstrijd. Ik probeer nu nog meer goals te maken dan een paar weken geleden, mijn rendement moet gewoon goed zijn als aanvaller.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *