FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en Arnesen gaan nog één gesprek aan’

Feyenoord en technisch directeur Frank Arnesen denken nog één gesprek nodig te hebben om de contractverlenging rond te krijgen. Het huidige contract van de Deen loopt aan het einde van het seizoen af.

Dat dat laatste gesprek niet haastig is ingepland, bewijst volgens clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International dat beide partijen er wel uit gaan komen. “Het gaat wel de goede kant op, maar er volgt nog één gesprek”, klinkt het in de Dick Voormekaar Podcast. “Feyenoord en Arnesen nemen de tijd en dat vond hij ook niet erg. Dat duidt erop dat het allemaal wel in orde komt.”

Het nieuwe contract van de Deense technisch directeur is derhalve bijna rond. “Er moeten nog wat formaliteiten worden afgehandeld, maar officieel heeft hij nog niet verlengd”, benadrukt Krabbendam. “Het is nog niet rond. Maar je merkte wel aan hem dat het er goed uitzag.”

Arnesen werd de laatste weken ook steeds vaker genoemd als eventuele opvolger van Marc Overmars bij Ajax. Een nieuw contract bij Feyenoord zou betekenen dat die situatie geen werkelijkheid wordt. Zelf gaf de Deen bij Goedemorgen Eredivisie al aan dat hij gelukkig is bij Feyenoord en niet over Ajax wilde praten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *