FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord vaak goed in uitwedstrijden tegen AZ’

Dit weekend staat de topper tussen AZ en Feyenoord op het programma. En de analisten Wim Kieft, Johan Derksen en Aad de Mos denken dat de Rotterdammers deze pot zullen gaan winnen.

”Feyenoord is op de counter levensgevaarlijk. Ik denk dat de ongeslagen status van AZ wordt doorbroken door Feyenoord”, vertelt de analist in de podcast van Onlinewedden24. ”Feyenoord speelt vaak heel goed in uitwedstrijden tegen AZ en ik zie Feyenoord deze wedstrijd winnen.”

”Dit jaar gaat het belangrijk worden: wie wordt nummer twee, is dat PSV of is dat Feyenoord? Als AZ gaat winnen komen zij ook weer in beeld en dus het is voor Feyenoord wel een zespuntenwedstrijd. Ze willen absoluut tweede worden. Die strijd tussen PSV en Feyenoord zal tot de laatste dag gestreden worden als ze aanstaande zondag van AZ winnen.”

Orkun Kökcü is de man in vorm bij Feyenoord en volgens De Mos moet hij nu de volgende stap maken in zijn ontwikkeling. ”Nu komen de grote wedstrijden, nu wil ik het ook van Kökcü zien aanstaande zondag tegen AZ om kwart over twaalf, of hij er dan ook staat. Daar gaat het natuurlijk om: ook die wedstrijden tegen Ajax, PSV, dan moet je er staan om een stapje omhoog te kunnen maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *