FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Kylian Mbappé weigert astronomische PSG-aanbieding’

Wereldster Kylian Mbappé weigert vooralsnog zijn aflopende contract te verlengen bij Paris Saint-Germain. Zelfs nu ze hem een astronomische aanbieding hebben gedaan.

Mbappé had PSG vorig jaar zomer al kunnen verlaten, maar zijn broodheer wees meerdere megabiedingen van Real Madrid van de hand. De consequentie is dat de aanvaller na dit seizoen transfervrij kan vertrekken uit het Parc des Princes. PSG wil dit ten koste van alles zien te voorkomen.

Volgens Marca wil PSG ver gaan om Mbappé te behouden. Er zou een astronomisch aanbod ter waarde van negentig miljoen euro zijn voorgelegd, maar de forse salarisverbetering, een belofte dat de Parijzenaars het sportieve plaatje versterken én de belofte dat hij na in 2023 alsnog mag vertrekken zou niet voldoende zijn.

PSG zou zelfs de Franse president Emmanuel Macron hebben ingeschakeld om Mbappé te behouden. De Franse topclub wil hem behouden wetende op advies van de Qatarese eigenaars, die met het oog op het WK in hun land niets liever willen. Vooralsnog luidt de reactie echter ‘nee’, tot grote vreugde van Real Madrid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *