FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Manchester United stopt per direct met Russische sponsordeal

Machester United heeft per direct een punt gezet achter de samenwerking met de Russische vliegtuigmaatschappij Aeroflot. Dit is een reactie van de Engelse grootmacht op de invasie van Rusland in de Oekraine.

In een statement laat Manchester United weten: “In het licht van de gebeurtenissen in Oekraïne hebben we de sponsorrechten van Aeroflot ingetrokken. We delen de zorgen van onze fans over de hele wereld en betuigen ons medeleven met de getroffenen.”

Oekraïne en Rusland onderhouden al jarenlang een gespannen relatie, maar deze week besloten de Russen door te pakken. President Vladimir Poetin besloot het buurland binnen te vallen, ondanks talloze waarschuwing vanuit de rest van de wereld.

Niet alleen United onderneemt actie. Schalke 04 heeft Gazprom van het shirt verwijderd, waar de UEFA de Champions League-finale heeft afgepakt van Sint-Petersburg. Parijs mag dit seizoen de finale huisvesten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *