FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Nu gaat het pas beginnen voor Feyenoord’

Feyenoord speelt de laatste weken de pannen van het dak maar de vraag is of ze dit morgen in de kraker tegen AZ ook kunnen. Het wordt een beslissend duel voor de rest van het seizoen.

“Nu gaat het beginnen”, zegt Emile Schelvis bij RTV Rijnmond. “Ga je strijden om plek drie met AZ of ga je het PSV ongelooflijk lastig maken en straks misschien wel voorronde Champions League spelen? Dat zal de structuur van de club voor de komende jaren bepalen. Als Feyenoord gewoon doet wat het heeft laten zien dit seizoen geloof ik er wel in dat ze drie punten kunnen gaan halen.”

In de Conference League spelen de Rotterdammers tegen Partizan Belgrado. Volgens Schelvis zijn ze favoriet: “In de jeugdopleiding worden grote talenten bij Partizan weggehaald, waardoor zij uit tweederangs buitenlandse spelers moeten putten om hun elftal op kracht te houden. Dat maakt Feyenoord, als sterk collectief het tegenovergestelde, voor mij favoriet tegen Partizan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *