FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hij voegt echt niks toe aan Feyenoord’

Rene van der Gijp snapt niet van de keuze van Feyenoord om Jorrit Hendrix deze winter binnen te halen. Hij is uiterst kritisch op hem en vindt het geen aanvulling voor de club uit zuid.

“Ik las vandaag dat Feyenoord door de hele Rusland-affaire in staat is om Hendrix gratis te krijgen”, begint Van der Gijp aan tafel bij VI Vandaag. “Daar zou ik als Feyenoord toch nog even heel goed over nadenken. Ook al krijg je hem gratis. Kom op man! Met die onbehouwen schop die hij geeft aan Gernot Trainer”, doelt de analist op het moment tegen AZ dat Hendrix met gestrekt been in kwam vliegen en daarbij zijn teamgenoot in het gezicht raakte.

“Dat kan toch niet? Hij voegt echt niks toe aan Feyenoord, nul.” Johan Derksen haakt daar op in. “PSV is natuurlijk dolblij geweest dat ze ooit die jongen hebben kunnen verkopen”, meent hij.

Eerder kwam Guus Til ook al op huurbasis over vanuit Rusland. Wim Kieft geeft aan dat ook hij tegenvalt. Van der Gijp reageert: “Ja, Til is voetballend niks. Maar schiet er nog wel vijftien in. Als hij geen doelpunt maakt dan zie je hem niet, speel je met tien man”, besluit de analist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *