FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Inter Milan denkt aan komst van Marcos Senesi’

Marcos Senesi mag zich in de belangstelling heugen van de Italiaanse grootmacht Internazionale. Hier maakt het medium La Gazzetta dello Sport melding van. Eerder toonden AS Roma en Napoli al interesse en ook de huidig kampioen van Italië zou de verdediger van Feyenoord in het vizier hebben.

De verdediging van Inter maakt de laatste weken geen sterke indruk meer, terwijl oud-Feyenoorder Stefan de Vrij mogelijk vertrekt na dit seizoen.

Samen met Chelsea-verdediger Anderas Christensen zou Senesi in beeld zijn om de verdediging van Inter te versterken. Vice-president en clubicoon Javier Zanetti zou bovendien zeer gecharmeerd zijn van de Feyenoorder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *