FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Cyriel Dessers evenaart cultheld Feyenoord

Cyriel Dessers was gisteren weerd goud waard voor Feyenoord. Hij kwam na rust binnen de lijnen en tekende met een goal voor de gelijkmaker tegen FC Groningen.

Hij was dit seizoen al een recordaantal van vijfmaal trefzeker als invaller bij Feyenoord. Geen speler kreeg dat ooit vaker voor elkaar in één seizoen voor de Rotterdamse club. Dessers deelt die eer nog met de grootste publiekslieveling van de laatste decennia: in het seizoen 1992/1993 kwam Joszef Kiprich ook vijfmaal tot scoren als invaller bij Feyenoord. Ook hij hielp zijn ploeg destijds regelmatig aan de benodigde punten.

Voor zijn coach is Dessers nog altijd een supersub, ook al toont hij al heel het seizoen aan over een neusje voor de goal te beschikken. Vooralsnog houdt Arne Slot echter vertrouwen in Bryan Linssen, die al weken droog staat. Dessers ontbrak de laatste duels met een blessure, maar keerde tegen Groningen terug in de selectie. Hij zal hopen dat hij komende week wél een kans vanaf het beginsignaal krijgt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *