FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Daarom is Louis van Gaal nog altijd gecharmeerd van Jordy Clasie

Analist Arnold Bruggink claimt dat de bondscoach Louis van Gaal een grote fan is van AZ-middenvelder Jordy Clasie. Hij begrijpt de keuze dan ook om hem te selecteren in de voorselectie van Oranje ten koste van Ryan Gravenberch.

“Ik ben een enorme fan van Clasie. Hij is een jongen die zijn team altijd beter laat spelen. Daarom is Van Gaal nog altijd zo gecharmeerd van hem”, zegt Bruggink bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. “Clasie doet altijd wat het beste is voor het team. Jongere spelers kiezen sneller voor ballen waarvan ze zelf beter worden.”

De analist noemt Clasie een slimme speler. “Ik snap dus wel dat hij weer in beeld komt bij Oranje.” Robert Eenhoorn, algemeen directeur van AZ, begrijpt de keuze logischerwijs ook. “Ik heb hem nog niet persoonlijk kunnen feliciteren. Het is natuurlijk een voorselectie, maar het is wel een teken dat de bondscoach vindt dat hij goed bezig is. Wij wisten dat al een tijdje.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *