FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en Groningen in de markt voor groot Zweeds talent’

Zowel Feyenoord als FC Groningen zijn geinteresseerd in de 15-jarige speler Jayson Ezeb. Dit weet het het Zweedse SportExpressen te melden. Hij staat onder contract bij Hammarby IF.

Hij staat er goed op in Zweden en maakte al minuten bij Hammarby O17. Daarnaast is hij jeugdinternational van Zweden. Volgens SportExpressen heeft Ezeb belangstelling gewekt van Feyenoord, FC Groningen, Atalanta Bergamo en Juventus, die allen concreet geïnteresseerd zijn. De spits heeft nog geen knopen doorgehakt over zijn toekomst, maar de Zweedse krant sluit niet uit dat er ergens in de komende weken duidelijkheid komt.

SportExpressen beschrijft Ezeb als een ‘lange en snelle spits met goede techniek’. Hammarby ziet hem liever niet vertrekken. “De belangstelling is een mooi compliment voor Jayson en de jeugdopleiding. We hopen hem in de toekomst in het blauw/gele tenue te zien”, zegt hoofd jeugdopleidingen Jocke Rydberg tegen de krant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *