FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Slavia niet blij met Feyenoord: ‘We wilden ze niet’

Slavia Praag werd vanmiddag in de kwartfinales van de Conference League gekoppeld aan Feyenoord. En binnen die club heerst daar geen vreugde over. Trainer Jindrich Trpisovsky had iedereen willen loten, maar niet Feyenoord.

Slavia Praag moet op herhaling, want in de groepsfase speelde het ook al twee keer tegen Feyenoord. De Rotterdammers hoopten niet op de Tsjechen en dat gevoel was wederzijds. “We wilden Feyenoord niet, maar weten in ieder geval wel wat ons te wachten staat”, zegt Trpisovsky via de officiële kanalen van Slavia.

“We hebben veel ervaring met en weten hoe sterk ze zijn”, zegt Trpisovsky. “Vooral in de wedstrijden tegen Feyenoord stonden we massaal onder druk. Na de wedstrijd zeiden we al dat Feyenoord een van de sterkste tegenstanders is waar we tegen hebben gespeeld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *