FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

SUPERTIP: Livestream Real Madrid – Barcelona (Clasico 20-03-2022)

Vanavond om 21.00 uur staat El Clasico weer op het programma. Real Madrid ontvangt dan in eigen huis de aartsrivaal FC Barcelona. En het beloofd een spektakelstuk te gaan worden.

Real Madrid is koploper in La Liga terwijl Barcelona op een vierde plek staat. Wel zijn de Catalanen sinds de komst van Xavi Hernandez goed op dreef. Wedstrijden worden weer gewonnen en het spel ziet er een stuk beter uit. Mede door de komst van spelers als Aubameyang en Ferran Torres.

‘De Koninklijk’ moet het in dit duel wel doen zonder de Franse topspits Karim Benzema. Hij is geblesseerd afgehaakt. Wil jij deze kraker op een nog intensere manier beleven? Neem dan hier een kijkje…..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *