FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Napoli maakt serieus werk van Luis Sinisterra’

Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra staat voor een zomerse overstap naar Napoli. Hier maakt het medium Il Corriere dello Sport melding van. De Italiaanse sportkrant heeft vernomen dat Napoli officieel contact heeft opgenomen om de interesse kenbaar te maken.

Het standpunt van Feyenoord was helder: Sinisterra komt deze zomer beschikbaar op de transfermarkt. Er circuleert een bedrag van vijftien miljoen euro, al lijkt het waarschijnlijk dat de Rotterdammers op meer azen.

Napoli is niet de enige club met belangstelling voor Sinisterra. Ook Arsenal, Atlético Madrid en Bayer Leverkusen worden genoemd door het Italiaanse medium. Recentelijk werden ook andere clubs ter sprake gebracht, waaronder ook FC Barcelona. Gezien de toenemende interesse en diens vorm lijkt een transfer onafwendbaar.

Feyenoord-trainer Arne Slot sprak zondagavond klare taal in Studio Voetbal: “Wat er komende zomer staat te gebeuren, zal vast voor heel veel clubs gelden: je beste spelers gaan vertrekken. Dat heb ik bij Cambuur en AZ ook meegemaakt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *