FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Henk Fraser moet nieuwe trainer van FC Utrecht worden’

Henk Fraser is topkandidaat om de nieuwe trainer te worden van FC Utrecht. Dit weet Voetbal International te melden.

‘De club moet op zoek naar een sterke man die niet in de war raakt van spreekkoren of een emotionele grootaandeelhouder. Verder wil Utrecht sportief nog meer de aansluiting vinden bij FC Twente en Vitesse én jonge talenten een serieuze kans geven. Deze zomer staan er aardig wat mutaties op de rol, een nieuwe trainer moet durven doorselecteren’, is de eisenlijst volgens het weekblad.

En dus rolt de naam van Fraser naar voren. Dat hij een verleden heeft in de Domstad en bekend staat als een persoonlijkheid, spreekt volgens VI alleen maar in zijn voordeel. ‘De 55-jarige trainer was ook al in beeld toen Erik ten Hag in 2018 naar Ajax vertrok’, weet het medium bovendien. Tot de komende zomer is Ricky Kruys eindverantwoordelijk met Dick Advocaat in zijn kielzog.

Het grootste nadeel van Fraser is dat hij in elk geval tot en met het WK in Qatar verbonden is aan het Nederlands elftal. De vraag is of FC Utrecht een dubbelrol accepteert. ‘Zo niet, dan komt de club binnen het geschetste profiel uit bij mannen als Mark van Bommel, Danny Buijs of Jaap Stam’, is de verwachting van VI.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *