FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Luis Sinisterra geniet interesse vanuit heel Europa’

Luis Sinisterra heeft zich bij Feyenoord dit seizoen in de kijker gespeeld van veel clubs. Een transfer deze zomer lijkt dan ook voor de hand te liggen. Volgens het Italiaanse medium Corriere dello Sport gaat de strijd om de handtekening van Sinisterra binnenkort losbarsten.

Vanuit de Serie A zou er in ieder geval interesse zijn van SSC Napoli. Dan zal de club uit Napels wel een zak geld moeten afleveren in Rotterdam. Feyenoord zou naar verluidt een vraagprijs tussen de tien en vijftien miljoen euro hanteren.

De concurrenten van Napoli zijn echter zeker niet mals. Er wordt gemeld dat de situatie van Sinisterra ook in Engeland, Spanje en Duitsland scherp in de gaten wordt gehouden. Arsenal, Atlético Madrid en Bayer Leverkusen willen zich ook mengen in de strijd. Het huidige contract van de international van Colombia loopt in de Kuip nog tot de zomer van 2024.

Sinisterra (22) is bezig aan zijn vierde seizoen bij Feyenoord, dat hem medio 2018 voor twee miljoen euro overnam van Once Caldas. Na een stroeve start ontpopte de linksbuiten zich tot een belangrijke kracht in Rotterdam-Zuid. De viervoudig international was dit seizoen in 37 wedstrijden goed voor achttien treffers en elf assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *