FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax-spits Danilo in de zomer transfervrij naar Feyenoord’

Ajax-spits Danilo staat op de nominatie om deze zomer door Feyenoord te worden ingelijfd. Hij heeft een aflopend contract in Amsterdam en is daarom een interessante optie voor de Rotterdammers. Hier maakt het medium 1908.nl melding van via Twitter.

Danilo speelde dit seizoen zeventien officiële wedstrijden voor Ajax 1. De Braziliaanse aanvaller scoorde acht keer, waarvan zes in de TOTO KNVB Beker. Ook noteerde hij zeven doelpunten in slechts negen duels voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

In 2017 maakte Danilo vanuit Brazilië de overstap naar Ajax, maar in Amsterdam wist hij geen vaste basisplaats af te dwingen. Vorig seizoen werd de aanvaller uitgeleend aan competitiegenoot FC Twente.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *