FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord moet vrezen voor halve finale zonder publiek

Feyenoord speelt in de halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille. Maar het zou zomaar kunnen dat de Rotterdammers deze wedstrijd zonder publiek moeten volbrengen. Dit omdat de supporters vuurwerk afstaken in het treffen met Slavia Praag.

Het was ook niet de eerste keer dat supporters van Feyenoord voor ongeregeldheden zorgden. De Rotterdammers werden al negen keer beboet vanwege incidenten. Ook hebben de Rotterdammers nog een voorwaardelijke straf uitstaan waarin het een uitwedstrijd zonder publiek moet spelen. Ook tegenstander Marseille wacht mogelijk een straf vanuit de UEFA naar aanleiding van ongeregeldheden rondom de thuiswedstrijd tegen PAOK Saloniki. Dat leidde er toe dat er geen Franse supporters mee mochten naar Griekenland.

De UEFA komt woensdag en donderdag met uitspraken over eventuele straffen voor beide clubs. Feyenoord wacht dan ook op het oordeel van de UEFA voordat men met de kaartverkoop voor de halve finale start. Feyenoord kwalificeerde zich voor de halve finales van de Conference League na een 3-3 gelijkspel in Rotterdam en een 1-3 overwinning in Praag. Marseille schudde over een tweeluik PAOK van zich af door een 2-1 en 0-1 overwinning.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *