FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mark Diemers houdt rekening met definitief vertrek bij Feyenoord’

Mark Diemers speelt momenteel op huurbasis voor Hannover 96 maar staat onder contract bij Feyenoord. Na dit seizoen heeft hij nog een éénjarig contract daar. Toch hint de 28-jarige middenvelder op een weg naar de uitgang bij de Stadionclub. Of hij nog toekomst ziet bij de club? “Dat wordt een lastig verhaal, denk ik”, laat hij optekenen door de Leeuwarder Courant.

“Feyenoord heeft veel middenvelders en die jongens doen het goed. De club is doorgegaan, zoals het hoort, en omgekeerd geldt dat ook voor mij”, vervolgt Diemers, die van plan is om na zijn terugkeer met de directie om tafel te gaan. “We moeten straks een goede oplossing vinden.”

Diemers is sinds zijn komst bij Hannover een vaste waarde in de ploeg. In elf competitieduels kwam hij tot twee assists. De middenvelder moest de Duitse club behoeden voor degradatie naar de 3. Bundesliga en dat lijkt te lukken. De voorsprong op de gevarenzone bedraagt zeven punten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *