FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREKEND: Feyenoord zet streep door nieuw stadion

Feyenoord blijft de komende tijd in de Kuip spelen. Ze hebben een streep gezet door het Feyenoord City project. Het is in deze tijd niet langer haalbaar vanwege de torenhoge bouwkosten die er gevraagd worden.

In een speciaal ingelaste persconferentie geeft algemeen directeur Dennis te Kloese tekst en uitleg. Hij geeft aan dat Feyenoord zich gaat richten op het opknappen van De Kuip. Financieel gezien bleken verbouwingsopties van het huidige stadion en de nieuwbouwoptie van een stadion aan de Maas niet haalbaar. “Er is altijd gezegd dat de club een nieuw stadion zou willen als dat financiële vooruitgang biedt. Dat is nu, in onzekere tijden, niet het geval. Wij kunnen geen besluit nemen dat de club in moeilijk vaarwater brengt.”

“Op dit moment stoppen met nieuwbouw”, vervolgt Te Kloese.” Jammer dat het nu niet kan. Maar we moeten verder. Het leek mij het juiste moment om daar duidelijkheid over te geven. We gaan ons nu op andere zaken richten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *