FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tyrell Malacia is klaar voor de volgende stap’

Voormalig voetballer Romano Denneboom vindt dat Tyrell Malacia klaar is voor een volgende stap in zijn loopbaan. Hij nam Malacia op in zijn elftal van de week bij De Telegraaf.

“Hij was aanvallend goed tegen FC Utrecht en ook in de duels. Hij wordt gelinkt aan Olympique Lyon en ik denk zeker dat hij dat niveau aankan, al moet hij fysiek misschien nog een stapje maken. Dat gaat vanzelf als je mee moet op dat niveau. Hij is zelf toe aan een volgende stap. Dat lijkt me goed voor hem, na wat jaren in de Eredivisie.”

Malacia concurreerde vorig seizoen nog met Ridgeciano Haps, maar besliste die concurrentiestrijd al snel in zijn voordeel. De jonge vleugelverdediger is inmiddels uitgegroeid tot Oranje-international en lijkt komende zomer door diverse clubs te worden benaderd.

Ook Luis Sinisterra kreeg lof van Denneboom. “Hij draait een fantastisch seizoen en was nu op de valreep weer beslissend met zijn winnende goal na een individuele actie. ‘Zulke spelers hebben we ook in de jeugd’, hoorde je bij zijn moeizame begin wel eens. Hij is uitgegroeid tot een jongen die Feyenoord veel geld kan gaan opleveren en is ook echt een van de spelers naar wie ik heel benieuwd ben komende donderdag tegen Olympique Marseille. Een mooi meetmoment.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *