FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Francesco Antonucci keert niet terug bij Feyenoord

Francesco Antonucci speelt volgend seizoen met FC Volendam in de Eredivisie. Door de promotie van de Volendammers is er een clausule geactiveerd in zijn contract.

Antonucci was de afgelopen maanden geen schim van de Antonucci die Volendam voorheen zo vaak op sleeptouw nam. Daarbij moet worden gezegd dat de Belg corona heeft gehad en daar nog altijd last van heeft. “Franco heeft veel kwaliteiten, maar er is werk aan de winkel”, zegt Volendam-trainer Wim Jonk bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

“Zijn totale fitheid is nog niet voldoende en daar moeten we keihard nee aan de slag. Hij heeft corona gehad en dat heeft een enorme weeslag op hem gehad. Het steekt af en toe nog de kop op, maar hij moet nóg meer investeren in zichzelf”, zegt Jonk.

Antonucci gaat met Volendam mee naar de Eredivisie. “Iedereen ziet dat hij ontzettend goed kan voetballen, maar dan ben je er nog niet. Daar gaan we mee aan de slag.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *