FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jens Toornstra vliegt met Feyenoord mee naar Marseille

Een opsteker voor Feyenoord. Jens Toornstra zal namelijk met de selectie meevliegen naar Marseille voor het returnduel tegen Olympique. In totaal stapten er 22 Feyenoord-spelers in het vliegtuig, waaronder Toornstra, die op 14 april jongstleden een enkelblessure opliep.

“De 33-jarige middenvelder is op de weg terug en sluit aan bij de groep in aanloop naar de tweede halve finale tegen Olympique Marseille”, meldt de club nu.

“Behalve Toornstra stappen onder anderen ook de verdedigers Philippe Sandler en Denzel Hall in het vliegtuig naar Zuid-Frankrijk. Cole Bassett (niet speelgerechtigd), Justin Bijlow (geblesseerd) en Tein Troost (niet bij de wedstrijdselectie) reizen eveneens mee met de Feyenoord-selectie”, klinkt het tot slot.

De aftrap is om 21:00 uur in het Stade Velodrome, Feyenoord verdedigt een 3-2 voorsprong uit het thuisduel van vorige week.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *