FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Luis Sinisterra deze zomer naar de Bundesliga of Serie A’

Luis Sinisterra is dit seizoen definitief doorgebroken bij Feyenoord en speelt momenteel de sterren van de hemel. De kans is dan ook groot dat hij deze zomer zal gaan vertrekken. Als nieuwe bestemmingen worden vooral de Serie A en de Bundesliga genoemd.

In het Algemeen Dagblad laat een anonieme Nederlandse topscout zijn licht schijnen over de kwaliteiten van Sinisterra. De topscout, die de internationale markt uitstekend kent, zegt dat de aanvaller nog niet klaar is voor de absolute top. “Hij is bijzonder geschikt voor Italië. Voor Duitsland ook, een club als pakweg Dortmund. Engeland en Spanje kan ook wel, maar hij is nog niet klaar voor de topclubs daar.”

In de krant wordt de vergelijking gemaakt met Nicolas Pépé, die voor tachtig miljoen euro vertrok van Lille naar Arsenal, maar nog niet is doorgebroken bij The Gunners. Een dergelijke stap wordt Sinisterra dan ook niet aangeraden door de topscout. “Aardige speler in balbezit, maar ook hij komt er boven in de Premier League niet aan te pas. Instappen bij een club onder de top in Engeland en Spanje is dan beter.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *