FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

TIP: Livestream Marseille – Feyenoord (05-05-2022)

Vanavond om 21.00 uur staat de kraker tussen Olympique Marseille en Feyenoord op het programma. De Rotterdammers verdedigen een 3-2 voorsprong op de Fransen. Mochten ze dit gevecht doorkomen dan staan ze in de finale van de Conference League.

Het zal er dus heet aan toe gaan in het Stadion Velodrome. De Rotterdammers zijn momenteel uitstekend op dreef en lijken een goede kans te maken op de winst. Wie denk jij dat de meeste kans maakt op de overwinning? De bal is in ieder geval rond en het is elf tegen elf.

Het beloofd een mooie pot te gaan worden. Wil jij deze wedstrijd op een nog mooiere manier beleven? Neem dan hier een kijkje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *