FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jeremiah St. Juste naar Portugal, Feyenoord casht mee’

Mainz-mandekker Jeremiah St. Juste zal volgend seizoen voor Sporting Portugal spelen. Dit verzekerd het Algemeen Dagblad vandaag. Met de transfer is zeker 10 miljoen euro gemoeid en zijn oude clubs Feyenoord en Heerenveen dingen mee in deze som.

St. Juste kwam dit seizoen tot dusver weinig in actie, vanwege verschillende blessures. Toch heeft de verdediger een miljoenentransfer naar Lissabon verdiend. Er gingen al langer geruchten over de move, maar volgens het AD is het nu rond.

Dat is ook goed nieuws voor Feyenoord en Heerenveen, de clubs waar St. Juste in het verleden voor uitkwam. De Friezen krijgen bij de transfer een opleidingsvergoeding voor de Nederlander, terwijl Feyenoord over een doorverkooppercentage zou beschikken.

Sporting zal een bedrag van tien miljoen euro gaan betalen voor St. Juste. De transfersom kan met bonussen nog oplopen tot twaalf miljoen. Het is niet precies duidelijk welk bedrag Feyenoord en Heerenveen overhouden aan de transfer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *