FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Einde seizoen voor Dimitri Payet na treffen met Feyenoord

Het seizoen voor Dimitri Payet zit er op. De aanvaller van Olympique Marseille raakte in het duel met Feyenoord geblesseerd en moest vroegtijdig naar de kant. Payet zelf schrijft vandaag op Instagram een emotioneel betoog.

“Vrienden, ik zal niet kunnen doen, waar ik het meest van houd in de wereld: voetballen. Vandaag hebben we de laatste tests gedaan en de resultaten zijn geruststellend, maar wijzen uit dat ik helaas niet meer kan spelen dit seizoen.”

“De teleurstelling is flink en de pijn is groot, maar ik ben omringd door goede mensen en jullie steun geeft me kracht om vooruit te kijken”, vervolgt Payet (35). “Het moeilijkste voor mij is vandaag dat ik mijn teamgenoten niet kan helpen in de slotfase van het seizoen. Ik sta natuurlijk achter ze bij de laatste drie wedstrijden, waarvan we weten dat ze belangrijk zijn om onze gestelde doelen te bereiken. Ik wil jullie als fans bedanken voor alle liefde die jullie me dit seizoen gegeven hebben. Het raakt me in mijn hart, ik besef hoeveel geluk ik heb om voor deze club te spelen.”

Payet besluit: “MIjn eeuwige dank, ik houd van jullie en tot heel snel.” Zonder hem moet Marseille de tweede plek in de Ligue 1 (en dus een Champions League-ticket voor volgend seizoen) gaan binnenslepen. Momenteel bekleedt AS Monaco die positie, op basis van doelsaldo, maar Marseille heeft wel nog een duel extra tegoed. Payet ligt nog tot medio 2024 vast in het Stade Velodrome.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *