FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Justin Bijlow mogelijk inzetbaar in Conference League-finale’

Het herstel van de blessure van Feyenoord-doelman Justin Bijlow verloopt spoedig. Zo goed zelfs dat hij mogelijk weer tot de wedstrijdselectie zal gaan behoren op 25 mei als de Rotterdammers in de finale van de Conference League-finale spelen tegen AS Roma. Dit weet clubwatcher Mikos Gouka te melden van het AD.

“Bijlow was afgeschreven voor dit seizoen, maar hij had misschien de laatste competitiewedstrijd kunnen halen als hij alles op alles had gezet. Nu met de finale in zicht is Bijlow fitter en fitter aan het worden. Het is niet zo dat hij al voluit meetraint met de selectie. Slot vertelde wel dat Bijlow erg vooruit gaat, maar we leggen er geen druk op”, schrijft Gouka.

Het zou heel goed kunnen dat Bijlow tegen Roma in Tirana op de bank kan zitten; Ofir Marciano zal wel sowieso nog keepen. “Ze sluiten niet uit dat Bijlow bij de wedstrijdselectie zou kunnen zitten, maar eerst willen ze dat hij volledig met de groep gaat meetrainen zonder dat Bijlow daar druk bij voelt.”

“Dat is niet uitgesloten, want die periode is nog best lang. Hij is goed op weg om dat te halen.” Het trainingskamp in Portugal in de zomer wordt het volgende testmoment voor Bijlow.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.