FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AS Roma wil deze zomer uitpakken met komst van Marcos Senesi’

Het AS Roma van trainer José Mourinho wil deze zomer uitpakken met de komst van Feyenoord-mandekker Marcos Senesi. Hier maakt het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport melding van.

Hij heeft nog een contract tot medio 2023, waardoor een zomerse transfer bespreekbaar lijkt. Feyenoord hoopt dan ook een aardig bedrag over te kunnen houden aan de verkoop van Senesi en wil graag vijftien miljoen voor de verdediger.

Volgens het Italiaans medium is dat een bedrag dat Roma voorlopig nog niet wil betalen. De Italianen hebben acht tot tien miljoen euro over voor de Argentijn en denken daarnaast aan financiële bonussen in de vorm van behaalde prestaties. AS Roma is niet de enige club in Italië die belangstelling heeft in Senesi. La Gazzetta dello Sport meldt dat ook Napoli en Fiorentina Senesi willen hebben, maar schrijft ook dat de centrumverdediger zelf een voorkeur heeft voor een samenwerking met Mourinho.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *