FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Drie Feyenoorders kampen met hamstringklachten

Feyenoord speelde vanmiddag zonder Gernot Trauner, Reiss Nelson en Tyrell Malaca. Ze kampen namelijk alle drie met een hamstringklachten. Feyenoord-supporters vinden het echter veel belangrijker dat ze wel meedoen over tien dagen tegen AS Roma, dus heeft trainer Arne Slot daar een update over gegeven.

In een interview tegenover ESPN geeft Slot aan dat hij zich geen zorgen maakt over de inzetbaarheid van het trio tegen AS Roma. “Ik vind het wel heel jammer dat twee van de drie zijn afgehaakt. Dat is ergens natuurlijk wel een bewuste keuze. Ze hebben allemaal iets te veel hamstringklachten om daar risico mee te nemen.”

Het is wel opvallend dat drie spelers in de slotfase van het seizoen tegelijkertijd een hamstringblessuren oplopen. “Dat is niet met elkaar te vergelijken. Als de finale er niet achteraan had gezeten, dan hadden vandaag twee van de drie gespeeld. Tyrell is natuurlijk geschorst, dus die had sowieso niet gespeeld, maar Reiss en Gernot denk ik wel.”

“Dan is het wel heel lastig om een afweging te maken, als ze zelf ook al twijfels hebben.” Nelson leek aanvankelijk wel te kunnen starten tegen Twente, maar viel in de warming-up toch uit. Daardoor staat Alireza Jahanhakhsh, net als Marcus Holmgren Pedersen en Ramon Hendriks, in de basis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *