FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord strijd met Dortmund om zomertransfer’

Feyenoord probeert deze zomer om Ian Maatsen naar Rotterdam te halen. Alleen zijn ze niet de enigen die azen op zijn handtekening. Ook het Duitse Borussia Dortmund is in de race voor hem.

Maatsen speelde tot 2013 bij Feyenoord, maar moest daar weg uit de jeugdopleiding en belandde via Sparta en PSV bij Chelsea, waar hij tot medio 2024 tekende. Feyenoord wil hem nu terughalen, maar er is concurrentie. Ook Borussia Dortmund heeft namelijk serieuze interesse in de wingback.

Voetbal International schrijft daar over: “Dortmund is druk bezig met volgend seizoen en probeert aan een sterke ploeg voor de toekomst te bouwen. Linksbacks Nico Schultz en Raphaël Guerreiro staan op de de nominatie om te vertrekken. Voor de Duitse en Portugese routiniers moeten talentvolle spelers komen. Een van de kandidaten is Maatsen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *