FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Robert Bozenik maakt deze zomer opnieuw een transfer’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord de spits Robert Bozenik deze zomer gaat doorverhuren aan het Tsjechische Slavia Praag. Ook zou er een koopoptie in de verbintenis worden gezet. Momenteel speelt hij op huurbasis voor Fortuna Dusseldorf.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl donderdagochtend. Hoewel Feyenoord vier miljoen (!) euro betaalde voor Bozenik en hij een contract tot en met liefst 2024 tekende, maakte de international van Slowakije nog maar weinig indruk in De Kuip. In totaal kwam hij tot 28 officiële wedstrijden, waarin hij vier doelpunten maakte en twee assists gaf.

Desondanks dacht trainer Arne Slot dat het het beste zou zijn als Bozenik verhuurd zou worden. Bij Fortuna Düsseldorf kan hij met twee goals in 21 officiële wedstrijden nog weinig potten breken op het tweede niveau van Duitsland. Toch is het voor Slavia Praag, de huidige nummer twee van Tsjechië, genoeg om interesse te tonen in de diepe spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *