FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord grijpt naast doelman Jeroen Zoet’

Jeroen Zoet is niet van plan om deze zomer terug te keren in de Eredivisie. Volgens het Eindhovens Dagblad staat de doelman op het punt om zijn contract bij het Italiaanse Spezia te verlengen.

Hij kon op de nodige belangstelling rekenen vanuit de Eredivisie, waaronder op die van Feyenoord. De keeper is niet altijd zeker van een basisplaats bij Spezia, maar zowel club als doelman zijn tevreden over de huidige samenwerking met elkaar. Volgens het Brabants medium is Spezia onder de indruk van de professionaliteit van Zoet, die daarmee zorgt voor een impuls aan de spelersgroep. De oud-doelman van PSV is en voorbeeldig prof en uitstekende teamspeler.

Een verlenging van het contract is dan ook dichtbij schrijf het regionale medium. Alleen de laatste plooien moeten nog gladgestreken worden, voordat Zoet zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis. Na een blessure verloor Zoet zijn basisplek aan Ivan Provedel, maar bij Spezia ziet men de twee goalies als gelijkwaardig. Zoet hoopt komend seizoen weer eerste keus te zijn en sluit op de langere termijn een terugkeer naar de Eredivisie niet uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *