FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Cyriel Dessers behouden’

Feyenoord gaat in gesprek met Cyriel Dessers om hem ook na de zomer te behouden voor de club. Ze moeten vier miljoen euro voor hem betalen aan Genk, maar het salaris zal het grote struikelblok kunnen worden. Dit weet journalist Arno Vermeulen te melden.

Aan tafel bij Studio Voetbal vertelde Vermeulen dat Feyenoord al in gesprek is met het management over een definitieve overstap. “Ze zijn al in gesprek met Dessers omdat ze ook met hem tot een akkoord moeten komen. Alleen dan is de optie te lichten. Ze zullen die vier miljoen moeten betalen, maar ook afspraken moeten maken over het salaris van Dessers.”

Vermeulen is er dan ook stellig van overtuigt dat de Rotterdammers Dessers willen houden. “Er zijn twee dingen. Feyenoord wil hem en houden en ze hebben vier miljoen. Anders hoeven ze niet met Dessers te gaan praten. Ze zijn al voor de finale met hem gaan praten. Wel slim, want als hij in de finale er twee in schiet wordt het al een stuk lastiger om hem te houden.” Wel ziet de voetbalverslaggever nog een groot struikelblok voor Feyenoord om de spits te houden. “Het probleem zit hem in het salaris. Feyenoord kan niet een-op-een met Genk die vier miljoen betalen en zeggen hij is dan bij ons. Ze moeten persoonlijk overeenstemming zien te bereiken met Dessers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *